Pod sljivom BANER 465X1000  levo

Pod sljivom BANER 465X1000 desno

Radio LEGEND

Radio LEGEND 5 5 1

Prosek 5 Ocene

Vaša ocena

1 Recenzije  |  Napiši recenziju

Trg Branka Radičevića 4, Beograd, Beogradski 11080

T 011/2100-572

Radio Legend - radio budućnosti

Kategorija:
Informacije o firmi

Radio Legend podrazumeva internet radio projekat, sa 24-časovnim muzičkim programom, uz povremeno uključivanje voditelja. Muzika koju možete pratiti na našem internet portalu je zabavna, i to domaća, inostrana, starija, novija, i svih žanrova i ritmova (evergrin, džez, bluz, pop, rok...). Osim muzike, na programu Legend radija možete pratiti informativne emisije iz oblasti kulture, umetnosti, nauke, ekologije i sporta, vremensku prognozu i tri autorske emisije.

Program radija Legend je i interaktivan, budući da deo njegove autorizacije prepuštamo i vama, bilo u vidu vašeg muzičkog izbora (putem SMS poruka), bilo vašim učešćem u drugim delovima programa.

Otvoreni smo i za komintente i sponzore, te ako budete želeli da reklamirate svoju firmu, proizvod ili uslugu putem našeg programa, i to vam je omogućeno.

BUSINESS REVIEWS

Dodaj recenziju
  • Radio Legend? , 16 March 2015

    Najbolji radio na srpskom medijskom tržištu!

    U vreme senzacija i tabloidizacije medija, radio Legend je zadržao profesionalizam i kvalitet. Stručan kadar, autorske emisije, dobra muzika, pravo istraživačko novinarstvo... Da je više ovakvih radio i TV stanica, ovaj svet bi bio lepše mesto za život!
    Rate this review: